News

Check out market updates

Üdvözöljük

Kedves látogató! Üdvözöllek a Bestimob.ro székelyudvarhelyi ingatlanügynökség Facebook oldalán! 

A Bestimob.ro ingatlanügynökség a TopoCAD Consulting földmérő iroda kiegészítő tevékenységeként jött létre, irodánk több mint 17 éves tapasztalataira alapozva próbálunk ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatásokat biztosítani az ingatlanértékesítés szakterületén! 

Kollegáink a földmérés, telekkönyvezés, ingatlan értékbecslés és pénzűgyi szakterületeken tudják tanácsokkal megkönnyíteni úgy a vásárlók mint az eldók munkáját. 

Bedolgozó szakértőink és tanácsadóink a közjegyzői műveletek, az építkezési engedélyeztetés, építkezés kivitelezés és az építkezés követése szakterületeken tudnak hasznos tanácsokat adni.

Célunk, hogy eladó és vásárló ügyfeleink megfelelő tájékoztatást kapjanak az eladandó vagy megvásárolandó földterület, ház, tömbházlakás, kereskedelmi felület vagy akár ipari terület jogi és technikai jellemzőiről, beépíthetőségéről vagy más az utólagos használat során felmerülő követelményekről. 

A kellő időben való tájékozódás rengeteg fejfájástól óv meg eladót és vásárlót egyaránt, nem beszélve egy rosszul sikerült adás-vétel anyagi következményeiről.

Egy ingatlan adás-vétel egyszeri alkalom a legtöbb család életében, ezért fontos az óvatosság, célszerű tapasztalt szakembert tanácsát kikérni!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.